Am scris de mai multe ori despre viitoarea destinație turistică Bixad. Locul este absolut încântător. Oamenii din zonă sunt extrem de primitori, casele lor sunt curate și bine îngrijite, bucatele tradiționale secuiești sunt delicioase.

Din Bixad poți începe în fiecare zi plimbări minunate prin localitate sau prin localitățile învecinate cu care să-ți umpli o săptămână de vacanță. Garantat.

Paradoxal, deși este puțin cunoscută, această destinație turistică – viitoarea stațiune turistică de interes local Bixad – este de senzație. Iubitorii de natură, de peisaje virgine, puțin afectate de mâna și de mintea omului, locuri unde ai putea să descoperi natura și tot ce zămislește ea în fiecare zi. Viață, viață și iar viață.

Și, în plus, să îți indicăm o locație frumoasă inde să poți fi găzduit la prețuri excelente și în condiții foarte bune. Ieftin, curat, frumos, într-o destinație de vis, ospitalitate maximă. Ce poate să-și dorească mai mult un turist?

Rețineți numele acestei structuri de cazare: CASA MATILDA. Matilda fiind numele gazdei – Matilda Orosz – o femeie harnică din Secuime, o foarte bună gospodină, curată și cu o mare disponibilitate a se pune la dispoziția clienților. Pe care dorește să îi mulțumească pe deplin.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

Poți mânca produsele preparate de mama Matida – o minunăție și o mare diversitate de produse – la niște prețuri incredibil de mici.

Casa Matilda este o structură cu 2 apartamente de închiriat, extrem de frumoase, cochete, bine mobilate și, mai ales, foarte bine îngrijite într-o casă de oameni buni, gospodari și foarte ospitalieri.

Apartamentele de închiriat au câte 2 camere, o baie și un hol. Oficial se închiriază pentru o familie de 2 persoane. La o adică, într-un spațiu atât de generos, pot locui într-o vacanță de vis și 3-6 persoane (să zicem o familie cu 4 copii). Indiferent de numărul de vizitatori, prețul este de 250 Ron/noapte.

Oaspeții acestei structuri au și o bucătărie foarte bine echipată (chiar cu utilaje pe care nu oricine le are acasă) și cu spații de servit masa.

Casa Matilda are și o curte mare și plină de flori, loc de parcat în curte pentru mai multe mașini, dar și o grădină cu livadă foarte bine îngrijită de unde poți culege și pune pe masa ta și a copiilor tăi produse curate, gustoase și care arată, miros și sunt produse 100% naturale.

Vă recomand cu toată seriozitatea această pensiune frumoasă. Confortabilă și ieftină. Vă rog să o sunați pe Doamna Matilda Orosz la telefon 0771/273.108. Sigur vă răspunde. Sigur este o gazdă excelentă.