COLȚIȘOR DE ROMÂNIA (www.coltisorderomania.ro) a scris în mai multe rânduri despre un loc minunat din România. Clisura Dunării.

Chiar o să vă trimitem prin linkurile noastre să vedeți sau să revedeți o serie de pasaje interesante care descriu frumos, inconfundabil această zonă impresionantă din jurul Dunării.

Articol din publicația COLȚIȘOR DE ROMÂNIA
Articol din publicația COLȚIȘOR DE ROMÂNIA

Acestea fiind zise, cum s-ar spune fiind introduși în lumea minunată a Clisurii Dunării, facem pasul următor. Cum este firesc, astăzi, o să vă facem o recomandare pentru a alege o pensiune cu multiple facilități, pe malul Dunării de unde preț de 4-5 zile să faceți o mulțime de excursii și să rămâneți cu amintiri memorabile.

Astăzi vă invităm să fugim de acasă la Pensiunea Steaua Dunării, o locație de 3 stele aflată în localitatea Eșelnița, o pensiune așa cum le place turiștilor, aflată ăe malul Dunării.

Mai multe informații interesante puteți citi despre Pensiunea Steaua Dunarii 3* din Eșelnița – pe site-ul acesteia, www.steaua-dunarii.ro

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

Localizare
Pensiunea Steaua Dunării este situată pe malul Dunării, în Eșelnița. Expunerea pensiunii la soare de-a lungul întregii zile, peisajul ce o înconjoară și farmecul ieșirii fluviului din Cazanele Mici sunt doar câteva dintre atuurile acestei pensiuni.

Facilitățile pensiunii
Pensiunea Steaua Dunării dispune de o mică plajă cu șezlonguri, ponton pentru agrement nautic și pescuit, terasă în aer liber și acoperită cu vedere la Dunăre și o grădină.

Restaurantul pensiunii servește atât preparate internaționale, cât și preparate specifice zonei: saramură sau borș, preparate din șalău, somn și crap proaspăt.

Facilitațile camerelor
Camerele oferă TV, acces gratuit la internet, încălzire centrală și un grup sanitar cu cabine de duș.

Pensiunea a fost inițial o casă de vacanță în minunatul spațiu al Parcului Natural Porțile de Fier. Devenită, ulterior, prima pensiune turistică clasificată (în 2001) în Clisura Dunării.

După mai bine de 20 de ani de funcționare neîntreruptă, grație peisajului superb, condițiilor de cazare, ospitalității și implicării totale a familie Oniga – gazdele acestei pensiuni – cele 4-5 zile de vacanță în Clisura Dunării vor fi sigur o amintire memorabilă.