Mulți dintre noi, atunci când vine iarna, avem tendința să spunem stop oricăror concedii și excursii pe munte în zona Transfăgărășan. Și, implicit, să scoatem din zona de interes o mulțime de obiective turistice care se află pe acest traseu. Și catre sunt extrem de frumoase și atractive.

Unul dintre ele, poziționat într-un minunat colțișor de rai este Hotelul Pârâul Capra de pe Transfăgărășan. Dar cum omul gospodar își face iarna car și vara sanie am zis să vă facem încă de pe acum o invitație de nerefuzat. La Hotel Pârâul Capra de pe Transfăgărășan.

Un loc de nerefuzat și vara și iarna, fiind un loc inimaginabil de frumos din România.

Situat la altitudinea de 1585 m în golul alpin,  la numai 9 km de lacul glaciar Bâlea, Hotel Pârâul Capra *** este ușor de localizat datorită arhitecturii aparte și amplasamentului excelent, la numai 50 m de DN 7C, Transfăgăraşan, cea mai spectaculoasă șosea din România.

Situat în comuna Arefu din județul Argeș, la 75 km de Curtea de Argeș, pe DN7C, la km 108, Hotel Pârâul Capra *** oferă nenumărate oportunități de petrecere a timpului liber și, în același timp, de relaxare și destindere într-un cadru ambiental de excepție.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vizitatorii pot fi angrenați intr-o serie de activități conexe, începând de la vizitele la obiectivele turistice învecinate (Barajul Vidraru, Bâlea Lac, Bâlea Cascadă, Cetatea Poienari etc.), continuând cu drumețiile pe traseele montane (de exemplu, pe muntele Ghițu, pornind din Căpățâneni) si terminând cu sporturile de iarnăa (alpinism, ski fond sau saniuș).

Hotel Pârâul Capra *** Transfăgăraşan se află situat într-o zonă deosebit de frumoasă, cu peisaje mirifice ce farmecă privirea. Multitudinea de posibilități în ceea ce privește traseele face din Complexul Turistic Capra un punct deosebit de important în agenda oricărui iubitor de munte.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Turistul va fi astfel invitat într-un fantastic joc al contrastelor, creat, pe de o parte, de confortul oferit și – pe de altă parte – de sălbăticia locurilor, în deplină armonie cu natura înconjurătoare.

Locația este atractivă atât pentru călătorul dornic de a străbate cărările celor mai înalți și pitorești munți din România, cât și pentru turistul venit să se destindă într-un loc aflat departe de aglomerația urbană.

De la Hotel Pârâul Capra *** sunt accesibile cele mai înalte două vârfuri din masivul muntos Făgăraș și, în același timp, și din țară: Vf. Moldoveanu și Vf. Negoiu.

Principalele obiective turistice învecinate sunt:
– Rezervația forestieră de la Arefu
– Barajul Vidraru (eventual, plimbare cu vaporașul pe lac)
– Cetatea Poienari
– Golul Alpin Moldoveanu – Capra
– Peștera de la Piscul Negru
– Bâlea Lac
– Tunelul de la cota 2040.

Complexul oferă multiple posibilități pentru petrecerea timpului liber și pentru activitățile de team-building, fiind foarte solicitat pentru asemenea tipuri de activități.

Hotel Pârâul Capra *** Transfăgăraşan a fost total reconstruit pe locația vechii cabane. Arhitectura corespunde noilor cerințe în turismul montan, dar, în același timp, se integrează perfect în frumusețea și autenticitatea împrejurimilor Transfăgărașanului.

Complexul dispune de 52 locuri de cazare in 10 camere duble cu paturi twin, 9 camere duble cu pat matrimonial, 3 camere triple si un apartament, dotate cu: grup sanitar propriu, cabina de duș,  televiziune prin cablu, centrală termica automată proprie.

Majoritatea camerelor au balcon și vă oferă o priveliște încântătoare (tulburătoare) asupra naturii fascinante. Pentru familiile cu copii se pot pune la dispoziție paturi suplimentare.

Tip camera01.01 – 30.04.
2022
01.05 – 31.12.
2022
Single standard250 Lei275 Lei
Dublă standard300 Lei330 Lei
Dublă standard + pat suplimentar350 Lei385 Lei
Apartament (2 pers.)450 Lei495 Lei

Ora hoteliera Hotel Pârâul Capra *** Transfăgăraşan:

Check-in începand cu ora:14:00
* Rezervarea este garantata pana la ora 20:00.

Check-out pana la ora: 12:00

Hotel Pârâul Capra *** Transfăgăraşan cu o capacitate de 60 persoane si terasa restaurantului ce pune la dispoziție un număr de 60 locuri,  vă așteaptă cu produse din bucătăria tradițională românească, bazată pe preparate gustoase cu specific românesc, care pot satisface, la cerere, cele mai diverse și pretențioase gusturi.

Restaurantul permite organizarea unor momente festive – aniversări, dineuri sau evenimente private.

Ca suport pentru aceste evenimente, Complexului Turistic Capra 3* va pune la dispoziție și o sală de conferințe cu capacitate de 30 de locuri, ce poate fi locul ideal pentru reuniuni de companie, seminarii, conferințe, team-building-uri.

În sala de conferinta va sunt puse la dispozitie gratuit un videoproiector si un flipchart.

Hotel Pârâul Capra *** Transfăgăraşan oferă multiple posibilități pentru petrecerea timpului liber și pentru activitățile de team-building. Complexul vă invită, de asemenea, să vă petreceți timpul în clubul hotelului, într-un ambient plăcut și prietenos, la un joc de biliard sau tenis de masă.