Am fost recent la barajul de la Vidraru în județul Argeș. Era început de iarnă și o zi cenușie care nu a lăsat niciun moment strălucirea soarelui să ne bucure cu razele ei. Dar prin locurile pe care le-am văzut am plecat impresionat la București din acest mic concediu.

În primul rând zona barajului Vidraru este minunată. Indiferent de anotimp, indiferent de vremea de afară.

În al doilea rând m-am oprit la Hotel Posada Vidraru, un hotel de 4 stele amplasat foarte aproape de baraj și care îți oferă o perspectivă minunată asupra locului.

Transfăgărășanul este unul din cele mai spectaculoase și mai înalte drumuri din România. Drumul a fost construit să treacă peste Munții Făgăraș, cel mai înalt lanț muntos din România.

Hotel Posada Vidraru, din localitatea Arefu, sat Căpățâneni-Ungureni, județul Argeș, a fost construit in luna decembrie 2010 în locul vestitului Popas Casa Argeșeană și renovat complet și modernizat în septembrie 2016. Este situat la intrarea pe Transfăgărășan, la doar 200 metri de Barajul Vidraru.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

Departe de tumultul orașelor se află această oază de liniste, plimbare în natură si relaxare.

Hotelul Posada Vidraru este o destinație turistică deosebită, chiar cu ștaif dacă ne gândim la ce oferă acest hotel cu o importantă zona SPA, amplasat într-un decor de o frumusețe captivantă, ce oferă turiștilor o priveliște minunată atât asupra Lacului Vidraru, cât și asupra Munților Făgăraș.

Barajul Vidraru și, implicit, acest hotel sunt la 183 de kilomteri, posibil de parcurs în 2 ore de călătorie cu mașina, având și marele avantaj că o bună parte din această distanță – București – Pitești – se parcurge pe Autostrada A1. Drumul de la Pitești prin Curtea de Argeș până la Vidraru este de asemenea foarte bun.

Hotelul Posada Vidraru dispune de 50 camere, cu 110 locuri de cazare, repartizate astfel:
– 26  camere duble cu paturi twin
– 15  camere cu pat matrimonial
– 4 apartamente cu pat matrimonial
– 5 camere triple

– Tarifele pentru cazare sunt următoarele:

Tip camera01.07-31.12.2022
Single standard400 Lei
Dublă standard450 Lei
Triplă510 Lei
Apartament (2 pers.)560 Lei
Apartament (3 pers.)600 Lei
Apartament (4 pers.)640 Lei

Tarifele sunt exprimate în lei / cameră / noapte și includ TVA și micul dejun în valoare de 40 lei / persoană.
– Tarifele nu sunt in perioadele de oferte speciale (1 Mai, Paște, Crăciun, Revelion, Halloween, Sf. Andrei etc).
–  Copiii între 0 și 7 ani beneficiază de gratuitate la cazare și la mic dejun, dacă nu solicită pat suplimentar.

Ora hoteliera Hotel Posada Vidraru:
Check-in începând cu ora 16:00 Rezervarea este garantată până la ora 20:00.
Check-out până la ora 12:00.

Restaurantul Hotelului Posada Vidraru, cu o capacitate de 120 persoane si o Terasa cu o capacitate de 40 locuri, sunt locațiile potrivite pentru organizarea de nunți, botezuri, dineuri, mese festive și petreceri private.

Hotelul pune la dispoziția clienților săi o sală de conferințe modulară cu o capacitate totală de 150 de locuri, echipată cu: videoproiector, ecran de proiecție, internet wireless, flipchart, aer condiționat, sistem audio. Tarifele de închiriere sunt extrem de mici, între 200 și 400 de lei/zi.

Hotelul dispune și de o zonă ofertantă SPA & WELLNESS – Agora SPA & WELLNESS – beneficiind de o piscină interioară, de jacuzzi, de saună umedă și uscată, de cabinete de masaj.

Pentru agrementul turiștilor, dincolo de minunatele plimbări în natură, inclusiv cu vaporașul pe lacul Vidraru, Hotelul vă pune la dispoziție și un club și un bar.

Vidraru Bar&Club – un loc animat unde vă puteți delecta cu 2 mese de biliard, 1 masa de hochei, darts, tenis de masă, în timp ce savurați o băutură rafinată.

Așa cum spuneam, am fost acolo și sunt foarte mulțumit. Hotel Posada Vidraru 4 stele merită pe deplin nota 10.

Contactați-i și voi la următoarele posibilități de contact: