Localitatea brașoveană Fundata, situată pe minunatul coridor Rucăr-Bran, este pe cale să devină stațiune de interes național în România. îndeplinind toate cerințele stabilite prin HGR nr.852/2008 referitoare la atestarea stațiunilor turistice.

În Fundata și în satele componente au apărut multe pensiuni, hoteluri, case de vacanță, case și apartamente de închiriat care au tot ce trebuie:

-sunt amplasate în peisaje tulburător de frumoase;

-beneficiază de un bioclimat unde aerul curat și puternic de munte este un adevărat medicament;

-se pot desfășura plimbări minunate prin natură;

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

-se poate face sport, atât sporturi de iarnă cât și drumeție, cicloturism, orientare sau sporturi de echipă sau individuale, localitatea beneficiind de o bază sportivă greu de egalat de multe alte stațiuni din România;

-se mânâncă bine, curat și sănătos, folosind produse obținute în gospodăriile oamenilor din zonă;

-oamenii sunt prietenoși, curați și buni gospodari.

Am lăsat la urmă o cerință importantă a multor turiști din ziua de astăzi. Structuri de primire turistice cu grad înalt de confort. Și, din acest motiv, astăzi vă vom invita într-una din cele mai frumoase locații din viitoarea stațiune turistică de interes național Fundata. La ”Casa Muntelui”.

”Casa Muntelui” este situată în Fundata, pe Strada Principală la nr.45. Pensiunea este înconjurată de văile cu verdeață ale Munților Bucegi.

Aceasta oferă cazare cu acces gratuit la internet WiFi, o grădină mare şi serviciu de închirieri biciclete.

Toate camerele Pensiunii Casa Muntelui includ materiale naturale şi mobilier din lemn. Decorul rustic este combinat cu TV cu ecran plat, un birou spațios şi baie privată cu uscător de păr.

Oaspeții pot savura specialități regionale brașovene la restaurantul hotelului, prevăzut cu un șemineu confortabil. Mâncărurile tradiționale sunt însoțite de vinuri locale din cramă.

Proprietatea este situată la 14 km de renumitul Castel Bran, iar oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită.