Căsuțele Eco de la Berca Buzăului reprezintă o experiență interesantă pe care sugerăm să n-o ratați. În primul rând pentru că aveți posibilitatea să vă întâlniți cu un sătuc inedit din Berca Buzăului – Cob Village – unde veți descoperi 5 căsuțe eco, amenajate rustic, făcute cu respect pentru natură din cob, piatră și sticlă, iar geamurile sunt parbrize refolosite.

Deși sunt construite în stil rustic, camerele sunt spațioase, confortabile și foarte curate.

La Cob Village – căsuțele Eco de la Berca Buzăului – veți experimenta viața simplă, ca pe vremuri, aproape de natură și departe de stres. Căsuțele sunt mobilate simplu și sunt dispuse concentric tocmai ca să te păstreze cât mai mult timp în lumea poveștilor. Vă spun, veți rămâne extrem de încântați.

Chiar dacă această pensiune agroturistică sugerează o experiență interesantă demult apusă, în interior veți descoperi spații frumoase, luminoase, dotate cu tot ce trebuie pentru a te bucura de confort (WiFi, baie, televizor plat cu cablu și cu multe canale, mobilier frumos și confortabil). Cea mai fericită combinație de tradițional, modern, curat și confortabil.

Cob Village se află în Berca și are cazare cu WiFi gratuit și vedere la grădină, precum și o grădină, o terasă și un bar. Această pensiune agroturistică oferă parcare privată gratuită și room-service.

Articolul continuă mai jos. Îți place?

Urmărește Colțișor de România și pe facebook

Această pensiune agroturistică include o zonă de relaxare, o bucătărie cu frigider, precum și un televizor cu ecran plat cu canale prin cablu.

Baia este dotată cu duș și articole de toaletă gratuite. Există de asemenea prosoape și lenjerie de pat.

Această pensiune agroturistică oferă un serviciu de închiriere de biciclete, iar în apropiere puteți desfășura activități precum ciclism.

Vulcanii noroioşi de la Berca se află la 14 km de Cob Village. Municipiul Buzău la 20 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Henri Coandă București, situat la 113 km de Cob Village.

Prețurile sunt convenabile.

Nu aș vrea să închei acest articol-invitație, pentru care și girăm cu credibilitatea noastră de publicație de promovare a excelenței în turismul românesc fără să vă spun că această pensiune agroturistică are și o grădină unde în sezon îți poți culege legume frumoase, curate (fără pesticide) și sănătoase, că vorba aia ne aflăm la numai câțiva kilometri de ”patria semințelor și legumelor tradiționale românești de la Buzău”.

Mâncărurile pregătite în restaurantul propriu sunt gătite după rețete tradiționale din produsele recoltate din grădină.

Totul este bun, gustos și sănătos. Dincolo de sublimul locului veți fi foarte încântați de ospitalitatea gazdelor și de bucatele pe care ți le pun pe masă.

Vă rugăm să rețineți și adresa pensiunii: Strada Calea Șoimului Nr 316 G, cod poștal 127035 Berca, Județul Buzău, România.