Fiindcă mulți dintre noi ducem dorul bucatelor românești astăzi o să vă prezentăm o rețetă tradițională de fasole cu ciolan pregătită la ceaun. Pe altă…
Această rețetă de ghiveci călugăresc o punem la dispoziția dumneavoastră pentru zilele de post din vara care va veni știind că de la piață și/sau…
Este o zi din an când gorjenii își cheamă acasă fiii și prietenii și rudele și îi pun la masă. Inițial acest moment de festin…
Unul din preparatele nelipsite de pe masa de Crăciun sunt sarmalele. Ele sunt preparate diferit în diverse zone ale țării, iar gospodinele își au propriile…
Eu sunt înnebunit după ele. Și știu să fac diferența dintre chifteluțele tradiționale și pârjoalele moldovenești. Eu, personal, nu am făcut la mine în bucătărie…
Suntem în postul Paștelui și ne gândim ce să mai pregătim acasă ca mâncare foarte gustoasă. Și ne-am apropiat astăzi la o ciorbă de ștevie…
Am intrat în luna decembrie și cum pentru mulți români, Crăciunul se petrece acasă cu familia și cei dragi, cu atât mai mult în vremuri…
Scovergile sunt un fel de gogoși crocante, un desert pe care bunicile multora dintre noi obișnuiau să îl facă duminica sau în zi de sărbătoare.…
Am constatat cu mare satisfacție că rețetele tradiționale din bucătăria românească, prezentate de ”COLȚIȘOR DE ROMÂNIA”, se bucură de un mare succes din partea cititorilor…
Îți mai amintești de mirosul vanilat din bolul cu lapte de pasăre? Nu ai vrea să-ți răsfeți copiii sau nepoții cu același desert delicios cu…