O rețetă specifică zonei Bucovinei – de undeva de lângă Valea Putnei, mai exact – inventată în anii ’30 de vânătorul Casei Regale și transmisă…
Nu există pensiune sau restaurant în Ţinutul Secuiesc care să nu aibă în meniu deliciosul gulaş, preparat originar din Ungaria, dar extrem de apreciat de…
Nu am înțeles niciodată de ce găluștele cu prune nu ocupă un loc mai important între deserturile meniurile din restaurantele românești. Probabil timpul mai lung…
Vă mai aduceți aminte de vremurile copilăriei? De vacanța de vară petrecută la bunici la țară? Nimic nu se compară cu gustul ciorbei gătite de…
Ne-am gândit astăzi să vă invităm nu numai să puneți niște cârnați în tigaie, specialiștii știu că acest tip de cârnați de regulă se prăjesc…
Voi ce știți despre mâncarea din Oltenia. Mulți prieteni mi-au spus și peste tot am citit că mâncrurile tradiționale din Oltenia sunt delicioase. Specific zonei…
Poate că la modul cum am gândit noi această rubrică întrebarea trebuia pusă astfel:”Ce mânca odinioară un ardelean adevărat la micul dejun?” E destul de…
Varza a la Cluj este un fel tradiţional specific zonei Ardealului, pe care orice gospodină trebuie să-l înveţe să-l facă. Este delicios şi se face…
Fiindcă se apropie perioada urcării oilor la munte și, implicit, viața pastorală devine mult mai intensă, ne-am gândit să vă prezentăm cum se pregătește un…
Astăzi vă prezentăm un produs pe care gospodinele din România l-au adoptat de câteva sute de ani și este foarte apreciat. Ne-am gândit că rețeta…