Mielul este produsul tradiţional care nu lipseşte de pe mesele românilor în nici un an de Paşte. Simbolul mielului este strâns legat de ideea de…
Preparat de Paşte şi nu numai, stufatul de miel este o mâncare, prin prisma ingredientelor, simbol al primăverii. Acest stufat de miel se bazează calitativ pe…
V-am invitat să facem împreună cel mai delicios drob de miel pentru Sfintele Paști fiindcă vrem să vă împărtășim o rețetă și câteva secrete mai…
Data la care scriu acest articol este în plin post al Sfintelor Paști dar cu speranța că nu peste mult timp vor veni Floriile, zi…
Pe la începuturi, i-a mers buhul Carului cu bere pentru crenwurștii cu hrean care se făceau aici și care erau pe atunci specialitatea casei. Tone…
În plin post al Sfintelor Paști vă prezentăm o rețetă tradițională românească potrivită pentru această perioadă. Tocănița de ciuperci cu legume. O mâncare ideală pentru…
Pentru perioada de post ne-am gândit să vă prezentăm o rețetă foarte apreciată de români. Este vorba despre prepararea unei iahnii de fasole – mâncare…
Postul de televiziune CNN a preluat și prezentat un documentar promovat de portalul “Travel and leisure” care oferă informații de călătorie și de petrecere a…
Este una dintre cele mai cunoscute rețete tradiționale românești și se pregătește foarte ușor, cu puține ingrediente. Denumirea de „poale-n brâu“ vine de la modul…
Când mi-am propus să scriu un articol despre cum se pregătește un borș pescăresc ca la mama lui m-am gândit, evident, la modul cum îl…