• Home
  • Descoperă
    • Romania fascinanta
    • Turism de sănătate
    • Hoteluri de top
    • Muzee în România
    • Evenimente
  • Călătorește
    • Turism in Romania
    • Turism de aventură
    • Hai la București!
    • City Break
    • Unde fugim de acasă?
  • TRĂIEȘTE
    • Bucătărie românească
    • Vinuri Romanesti
    • Tradiții și obiceiuri
    • Turism cultural
    • Turism medical

Bucătărie românească

Home /Bucătărie românească
Bucătărie românească

Friptura de miel pe masa de Sfintele Paști

aprilie 25, 2019

Mielul este produsul tradiţional care nu lipseşte de pe mesele românilor în nici un an de Paşte. Simbolul mielului este strâns legat de ideea de…

Bucătărie românească

Pregătim și noi un stufat de miel pentru Paște?

aprilie 21, 2019

Preparat de Paşte şi nu numai, stufatul de miel este o mâncare, prin prisma ingredientelor, simbol al primăverii. Acest stufat de miel se bazează calitativ pe…

Bucătărie românească

Facem un drob delicios de miel pentru Sfintele Paști?

aprilie 14, 2019

V-am invitat să facem împreună cel mai delicios drob de miel pentru Sfintele Paști fiindcă vrem să vă împărtășim o rețetă și câteva secrete mai…

Bucătărie românească

Saramură de crap din Dunăre

aprilie 11, 2019

Data la care scriu acest articol este în plin post al Sfintelor Paști dar cu speranța că nu peste mult timp vor veni Floriile, zi…

Bucătărie românească

Mâncare tradițională la Caru’ cu Bere

aprilie 9, 2019

Pe la începuturi, i-a mers buhul Carului cu bere pentru crenwurștii cu hrean care se făceau aici și care erau pe atunci specialitatea casei. Tone…

Bucătărie românească

Tocănița de ciuperci cu legume

aprilie 4, 2019

În plin post al Sfintelor Paști vă prezentăm o rețetă tradițională românească potrivită pentru această perioadă. Tocănița de ciuperci cu legume. O mâncare ideală pentru…

Bucătărie românească

Iahnie de fasole – mâncare de post

martie 18, 2019

Pentru perioada de post ne-am gândit să vă prezentăm o rețetă foarte apreciată de români. Este vorba despre prepararea unei iahnii de fasole – mâncare…

Bucătărie românească

Sarmalele – produse tradiţionale româneşti

martie 4, 2019

Postul de televiziune CNN a preluat și prezentat un documentar promovat de portalul “Travel and leisure” care oferă informații de călătorie și de petrecere a…

Bucătărie românească

Poale-n brâu cu brânză dulce și stafide

februarie 24, 2019

Este una dintre cele mai cunoscute rețete tradiționale românești și se pregătește foarte ușor, cu puține ingrediente. Denumirea de „poale-n brâu“ vine de la modul…

Bucătărie românească

Borș de pește pescăresc, ca la mama lui

februarie 16, 2019

Când mi-am propus să scriu un articol despre cum se pregătește un borș pescăresc ca la mama lui m-am gândit, evident, la modul cum îl…

Navigare în articole

prev 1 … 3 4

Articole recente

  • Thermal Wellness – una din marile atracții ale stațiunii Tușnad Băi
  • Pâinea secuiască Dioszegi – o pâine făcută cu dragoste și cu pricepere – un brand pentru Transilvania
  • Vinurile de Sâmburești – licoarea de vis obținută de pe Dealurile însorite ale Olteniei
  • Știți care sunt cele mai înalte cascade din România?
  • Hotel O3zone din Stațiunea Tușnad Băi – confort și servicii de mare calitate

Categories

  • Avem o tara. Ce facem cu ea? 35
  • Bucătărie românească 40
  • City Break 19
  • Evenimente 30
  • Hai la București! 32
  • Hoteluri de top 32
  • Informații din domeniul turismului 1
  • Manageri din turismul românesc 5
  • Muzee în România 30
  • Producatori și produse tradiționale românești 8
  • Romania fascinanta 65
  • România turistică, în date și informații neștiute 18
  • Școala de turism "Colțișor de România" 6
  • Tradiții și obiceiuri 36
  • Turism cultural 35
  • Turism de aventură 28
  • Turism de sănătate 43
  • Turism in Romania 50
  • Turism rural și ecologic 26
  • Uncategorized 29
  • Unde fugim de acasă? 99
  • Vinuri Romanesti 19
  • Zoom 611

Articole recente

  • Thermal Wellness – una din marile atracții ale stațiunii Tușnad Băi
  • Pâinea secuiască Dioszegi – o pâine făcută cu dragoste și cu pricepere – un brand pentru Transilvania
  • Vinurile de Sâmburești – licoarea de vis obținută de pe Dealurile însorite ale Olteniei
  • Știți care sunt cele mai înalte cascade din România?
  • Hotel O3zone din Stațiunea Tușnad Băi – confort și servicii de mare calitate

Comentarii recente

    Arhive

    • august 2024
    • aprilie 2024
    • februarie 2024
    • ianuarie 2024
    • iulie 2023
    • iunie 2023
    • februarie 2023
    • decembrie 2022
    • noiembrie 2022
    • octombrie 2022
    • iulie 2022
    • februarie 2022
    • decembrie 2021
    • noiembrie 2021
    • octombrie 2021
    • septembrie 2021
    • iunie 2021
    • mai 2021
    • aprilie 2021
    • martie 2021
    • februarie 2021
    • ianuarie 2021
    • decembrie 2020
    • noiembrie 2020
    • octombrie 2020
    • septembrie 2020
    • august 2020
    • iulie 2020
    • iunie 2020
    • mai 2020
    • aprilie 2020
    • martie 2020
    • februarie 2020
    • ianuarie 2020
    • decembrie 2019
    • noiembrie 2019
    • octombrie 2019
    • septembrie 2019
    • august 2019
    • iulie 2019
    • iunie 2019
    • mai 2019
    • aprilie 2019
    • martie 2019
    • februarie 2019

    Categorii

    • Avem o tara. Ce facem cu ea?
    • Bucătărie românească
    • City Break
    • Evenimente
    • Hai la București!
    • Hoteluri de top
    • Informații din domeniul turismului
    • Manageri din turismul românesc
    • Muzee în România
    • Producatori și produse tradiționale românești
    • Romania fascinanta
    • România turistică, în date și informații neștiute
    • Școala de turism "Colțișor de România"
    • Tradiții și obiceiuri
    • Turism cultural
    • Turism de aventură
    • Turism de sănătate
    • Turism in Romania
    • Turism rural și ecologic
    • Uncategorized
    • Unde fugim de acasă?
    • Vinuri Romanesti
    • Zoom

    Meta

    • Autentificare
    • Flux intrări
    • Flux comentarii
    • WordPress.org

    Colțișor de România

    O platforma editorială, în cadrul programului de promovare turistică a României.

    Postări recente

    • Thermal Wellness – una din marile atracții ale stațiunii Tușnad Băi august 18, 2024
    • Pâinea secuiască Dioszegi – o pâine făcută cu dragoste și cu pricepere – un brand pentru Transilvania august 18, 2024
    • Vinurile de Sâmburești – licoarea de vis obținută de pe Dealurile însorite ale Olteniei august 18, 2024

    Categorii

    • Avem o tara. Ce facem cu ea? 35
    • Bucătărie românească 40
    • City Break 19
    • Evenimente 30
    • Hai la București! 32
    • Hoteluri de top 32
    • Informații din domeniul turismului 1
    • Manageri din turismul românesc 5
    • Muzee în România 30
    • Producatori și produse tradiționale românești 8
    • Romania fascinanta 65
    • România turistică, în date și informații neștiute 18
    • Școala de turism "Colțișor de România" 6
    • Tradiții și obiceiuri 36
    • Turism cultural 35
    • Turism de aventură 28
    • Turism de sănătate 43
    • Turism in Romania 50
    • Turism rural și ecologic 26
    • Uncategorized 29
    • Unde fugim de acasă? 99
    • Vinuri Romanesti 19
    • Zoom 611